Skip to content Skip to footer

Our customers

We sell to our following customers

Mr Free’d

Mr Free’d uskoo, että gluteeniton ruoka tulisi aina olla herkullista, ilman kompromisseja! Mr Free’d tortilla sipsit ovat aina vegaanisia, gluteenittomia, maidottomia ja täynnä huolella valittuja aitoja raaka-aineita. Nämä värikkäät sipsit maistuvat herkullisilta, sisältävät paljon hyviä ainesosia kuten omega 3 ja lehtivihreää. Kaiken lisäksi ne koristavat kattaukseen ja sopivat siksi myös tarjoiltavaksi. Mr Free’d  tortilla sipsit ovat luomua eivätkä ne sisällä lisäaineita tai muutakaan ylimääräistä.

Adonis

Adonis patukat ovat varmasti markkinoiden terveellisimmät – patukoissa on vain 2g sokeria! Ne sisältävät myös vain vähän hiilihydraatteja ja ovat täysin luonnonmukaisista ainesosista valmistettu.
Näitä vähäsokerisia patukoita voi nauttia välipalaksi tai vaikka makean nälkään. Vähäsokerisuudesta huolimatta patukat maistuvat herkullisille, ne sopivat ketogeeniseen ruokavalioon ja patukat ovat vegaaninen, gluteeniton ja soijaton valinta!

James White

James White on maukkaiden juomien ja mehujen valmistaja vuodesta 1989. Valikoimaan kuuluu muun muassa terveelliset ja raikkaat tuoremehut ja inkivääri shotit, joihin valittu terveellisimmät kasvikset. Inkivääri shotit toimivat mainioina energialisinä ja piristäjinä. Tuorepuristetut mehut ja shotit eivät sisällä mitään ylimääräistä – ei sokeria, eikä lisäaineita. Valloittavia, maustaan palkittuja makuyhdistelmiä!

Da Carlan

Da Carlan perusti vuonna 2016 italialainen ruokaäiti Carla Angelini Hägg, jonka visiona ja tavoitteena on tarjota hyvää terveellistä jokapäiväistä ruokaa Pohjoismaille. Valikoimassa gluteenittomat hampurilaissämpylät ja superleipä, joka on ehkä maailman terveellisin leipä, sillä se leivotaan ilman jauhoja ja hiivaa, on vapaa 14:sta yleisimmästä allergeenista ja se on gluteeniton, luomu, vegaaninen ja maidoton.

Cocofina

Cocofina on kookosten ammattilainen. Cocofina on palkintoja ansainnut yritys, joka on erikoistunut kookostuotteisiin. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa kookosvettä ja coconut amino kastiketta. Kookosvesi on hyvä kaliumin ja B-vitamiinin lähde ja se auttaa kehoa vahvistamaan immuunipuolustusta ja coconut amino on soijakastikkeen korvike ja se on soijaton ja luonnollisesti gluteeniton vaihtoehto perinteiselle soijakastikkeelle.

kAAKAO

kAAKAO suklaat valmistetaan luomu kaakaosta, kaakaovoista ja kookosmaidosta. Suklaa ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai mitään muitakaan keinotekoisia makeutusaineita, vaan se on makeutettu taatelilla, mikä on yksi terveellisimmistä luonnollisista makeutusaineista. Suklaa on vegaaninen, gluteeniton ja laktoositon. Soveltuu hyvin erityisruokavaliota noudattaville!

Keiko

Keikon erikoisuuksiin kuuluu korkealaatuista japanilaista vihreää teetä, jossa käytetään teen koko lehti, joka jauhetaan jauheeksi. Käsittelyn hellävaraisuuden vuoksi matcha säilyttää vihreälle teelle ominaiset tehoaineensa sekä kirkkaan, tuoreen makunsa ja tuoksunsa. Sekoitetaan veteen perinteisesti bambuvispilällä. Japanilaisessa teeperinteessä matcha on kaikkein arvostetuin tee, koska sen terveydelle hyödylliset vaikutukset ovat erityisen monipuoliset.

Naturfrisk

Naturfrisk uskoo, että luonnollinen on paras. Siksi kaikki heidän tuotteet ovat luonnonmukaisia, ilman torjunta-aineita, tai keinotekoisia väriaineita ja arominparantajia tai mitään muuta, mikä ei ole luonnollista. He ovat valinneet tämän, koska he uskovat, että luomutuotteet eivät vain maistu paremmilta, vaan se on parasta meille ihmisille, eläimille ja kasveille. Valikoimassa erilaisia inkiväärijuomia ja erimakuisia smoothieitä.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.