Skip to content Skip to footer

Info

Gaia Trade Finland on maahantuontiyritys, joka tuo maahan korkealaatuisia elintarvikkeita. Tuotteemme ovat luonnonmukaisia, joko luomua tai muuten puhtaista raaka-aineista valmistettuja laadukkaita elintarvikkeita. Otamme valikoimaamme vain parhaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sekä keholle että mielelle. Kiinnitämme huomiota myös eettisyyteen tuotantotavassa. Tuotteemme sopivat valikoivaankin ruokavalioon; lähes kaikki tuotteemme ovat vegaanisia sekä gluteenittomia.

Yritys on toiminut Suomessa ja muissa Pohjoismaissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Valikoimaamme kuuluu mm. kahvia, teetä, suklaita, juomia sekä terveellisiä välipaloja. Tuotteiden valinnassa keskitymme laadun ja tietenkin herkullisen maun lisäksi houkutteleviin ja kauniisiin pakkauksiin.

Luonnonmukaisten ja puhtaiden elintarvikkeiden maahantuontiyritys. Perustettu 2006, yli kymmenen vuoden kokemus alalta.

Työskentelmme vain parhaiden tuotemerkkien parissa. Edustamamme tuotteet ovat puhtaita, luonnollisia, luomua ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuja

Asiakkaitamme ovat vähittäistavarakaupat, ekomarketit, luontaistuotekaupat, kahvilat ja erikoisruokakaupta

Erikoisosaamisemme on uusien trendien etsimisessä. Kattavan kansainvälisen verkostomme avulla löydämme uudet trendit ja suuntaukset, sekä uutuustuotteet, joita asiakkaat eivät vielä Suomesta löydä. 

Tavoitteemme on uudistaa ja piristää tuotevalikoimaa Suomessa, tuoda trendikkäitä ja terveellisiä uutuustuotteita asiakkaidemme saataville sekä lisätä tietoutta tuotteiden raaka-aineista ja niiden alkuperästä.

Mikäli olet kuluttaja-asiakas, ja toivot myymälöiden valikoimiin uutuuksia, olemme kiinnostuneita kuulemaan ideasi!